søndag den 27. januar 2013

Artikel fra rtl.de




DSDS 2013: Tokio Hotel superstjerne forelsket i deltager Laura Kleinas?

Gnister under "Recall i DSDS 2013"

Recall i den tiende sæson af "Deutschland Sucht Den Superstar" handler om alt: I recall i Bad Driburg kæmper 71 kandidater om en billet til recall i Caribien, inkluderende deltagerne Laura Kleinas, Chiara Coppolino, Augustina Fernandez og Gilbert Neumann. Men under deres optræden gik alting galt.
Kun kandidaten Laura Kleinas formår at sno juryen om sin lillefinger - specielt Tokio Hotel sanger og DSDS dommer Bill Kaulitz, som til sidst sender hende videre til næste rundte. Dieter Bohlen blev mistænksom over denne observation: "Du er jo forelsket."

Kandidaterne skal præsentere sig i gruppe-performances i 2013 recall i Bad Driburg. Vi startede med Laura Kleinas, Chiara Coppolino, Augustina Fernandez og Gilbert Neumann. De optrådte med sangen "In Love With the World" af Aura Dione. Men det går ikke som forventet. "Jeg sang ikke sangen særlig godt," siger deltager Laura Kleinas, og tilføjer: "Vi er også konkurrenter, og selvom vi alle synger meget godt, så er jeg den svageste, og jeg kan godt ryge ud."

Da de fire kandidater står foran juryen er nerverne flossede, og alt går galt. Deltageren Laura Kleinas glemmer teksten. Dommeren Bill Kaulitz afbryder hende og siger, at hun godt må gå ud og hente sin tekst. Hun gør derefter det hele godt, men resten af gruppen synger én tone efter den anden, og det går ikke godt. DSDS dommeren Dieter Bohlen siger: "Det er nok, jeg kan ikke klare mere af det her." Laura Kleinas beder desparat om at få lov til at synge en anden sang, men Bohlen benåder hende ikke og sender gruppen ud.

DSDS deltageren laura Kleinas bruger sin anden chance:

Mens DSDS deltagerne venter uden for døren på deres dom sidder dommerne i en ophedet diskussion om Laura Kleinas. "Jeg synes, den franske pige har et problem med sin udstråling, men hun synger virkelig godt," siger Tom Kaulitz fra Tokio Hotel. Bill Kaulitz indrømmer: "Jeg kan godt lide hende, jeg er faktisk tilfreds med hende," men Dieter Bohlen har en anden mening: "Hun fangede jo ikke engang rytmen!"

Juryen kaldte gruppen ind igen. DSDS dommeren Bill Kaulitz bekendtgjorde, at dette var enden for de tre kandidater Augustina Fernandez, Gilbert Neumann og Chiara Coppolino. Men så kommer overraskelsen: "Mange tak til jer tre, og Laura, du må gerne synge igen."
Augustina blev overrasket og beklagede sig. "Helt ærligt, Augustina, vi diskuterer det ikke her," siger Bill Kaulitz. Mens de tre andre deltagere må forlade scenen har laura nu fået sin anden chance. Hun vælger sangen "Because Of You" af Kelly Clarkson. Med Succes: Da hun afslutter sangen smiler Bill Kaulitz og giver hende uden tøven en billet til 2013 recall i Caribien.

DSDS dommer Dieter Bohlen kommenterer: "Åh, handler det her om kærlighed eller hvad? Er du forelsket i en kandidat?" Bill Kaulitz fra Tokio Hotel smiler bare og ryster på hovedet: "Vrøvl."


I kan se den tilhørende video (den del af episoden, hvor Laura får sin anden chance) her: http://www.rtl.de/cms/sendungen/superstar/dsds-news/dsds-2013-tokio-hotel-superstar-bill-kaulitz-verliebt-in-kandidatin-laura-kleinas-2b04d-918a-54-1394246.html

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg vil altså godt nok, give Agustina ret, det er utroligt unfære at Laura, får en en schangse (staves?) til og går vidre, når de ALLE sammen, inklusiv hende grjode det dårligt, og Laura sagde jo os selv, at hun var den svageste og det var hende, der birde ryge hjem, så hvorfor benåde hende???, jeg synes det MEGA UNFÆRE for de andre piger og kan sagtens forstå, de er vrede og kede af det, og jeg giver Dieter Bohlen ret, man skulle næsten tro, Bill var forelsket i hende? hvorfor ellers den forskel?, troede virkelig ik Bill ville være så unfære, hvor er han skuffende :(

MeTens sagde ...

Måske han ser noget andre ikke ser? Om ikke andet ville det da bare være dejligt hvis knægten endeligt er blevet forelsket :) det kunne være godt for ham :)

Anonym sagde ...

Personligt synes jeg, at han sagtens kan tillade sig at smide de tre andre ud... De stillede jo ikke op som en gruppe, så det er ikke fordi de hører sammen. De blev bare sat sammen som gruppe, fordi de skulle lære den samme sang :) De er stadig fire forskellige deltagere.
Og ja, de sang vel alle sammen lige dårligt til deres gruppeoptræden... Men Laura var fantastisk til sin audition, og Bill lod hende få en chance til fordi han ved, hun har en fantastisk stemme. Og det beviste hun jo så også bagefter :)
Og ja, så virker han jo også til generelt bare at være ret glad for hende... ^^ Og jeg kan godt forstå ham, for hun virker ærligt talt som en smaddersød pige.